۱- مواد ضروری !!
اولاً دقت بکنید که قبل از درخواست از بانک جهت اتصال به آن، باید شرایطی داشته باشید؛ از عبارت :
– نماد الکترونیکی (ENAMAD):
دریافت درگاه مستقیم بانکی,درگاه پرداخت مستقیم,ارائه درگاه بانکی,بهترین درگاه بانکی,درخواست درگاه بانکی|دریافت درگاه بانکی,گرفتن درگاه بانکی|درگاه پرداخت اینترنتی,درگاه پرداخت,جهان پی,درگاه بانک,درگاه اینترنتی بانک,درگاه بانکی,درگاه پرداخت,دریافت درگاه پرداخت اینترنتی,درگاه مستقیم
— فرایند خرید مشاهده نگردید برای خرید کارت شارژچطور می توان از سایت اقدام کرد
— فرآیندخریدباید به صورت آنلاین باشد به مفهومفرد نباید منتظرپست الکترونیکی شما بماند وهمان لحظه که سفارش داد می بایست تاییدیه ی شما رادر پنجره وب سایت شما ببیند نه درایمیل خودش.
— در شخصيت حقيقي سند ضميمه شده بايد بنام خودتان يا بنام پدر و با مادر و يا همسر باشد که در اينصورت صفحه اول و دوم شناسنامه کسي که سند بنام اوست راضميمه کنيد وبسایت بارگذاری نشد.
— افزايش اعتبار از سايت حذف گردد بایستی جهت خرید های کارت شارژجهت مثال ۲۰۰۰تومانی در همان زمان ۲۰۰۰ تومان واریز به حساب می شود یا از طریق درگاه پرداخت می گردد و کد دریافت می گردد
— چنانچه شما بخش همکاری با ما را برای کارهای بازاریابی قرار داده اید بایستی دارای مجوز باشید وگرنه بخش همکاری با مارا حذف بکنید .
— ادرس فروشگاه باید کاملا مطابق اجاره نامه قید گردد تصویر ان کامل ارسال گردد تعرفه ها معین است ولی زمان ی ثبت نام انجام می گیرد باید امکان خرید در سایت مشاهده گردد
— لطفا آرم نماد را در صفحه پروفایل شما و درخواست نمایندگی و ارتباط با ما قرار دهید
شما را نمیدانم اما من حالم از طی کردن این تمام وهله گیر دادنها به میخورد!
توجه : به وبلاگها نماد الکترونیکی داده نمیشود.
– ثبت در وب سایت ساماندهی:
می بایست سایتتان در samandehi.ir ثبت شده باشد.
– باید جواز کسب داشته باشید و یا یک مجموعه ثبت شده باشید!
آپدیت : برخي مشاغل مانند فروشگاه آنلاین و افراد حقیقی میتوانند بدون جواز کسب هم نماد بگیرند. ولی چنانچه میخواهید نماد حقوقی بگیرید باید جواز کسب داشته باشید.
بعد از طی کردن چند خان وبسایت ای.نماد تازه باید به سایت یک بانک مراجعه بکنید و درخواست درگاه پرداخت اینترنتی بدهید که هر کدام شرایط ویِژگزینشه خود را دارند (مثلاً شرایط بانک سینا را اینجا ببینید) اما چیزی که در تمام بانکها الزامی است، یکی نماد الکترونیکی و یکی «اصل و كپي جواز كسب مجوز در خصوص فعالی ت در حال انجام» است. هم اکنون تصور بکنید مثلاً ما برای فروش آزمایش ا می بایست از کجا جواز کسب و امثالهم بیاوریم!؟؟؟؟؟
(این را داخل پرانتز بگویم: من با یکی از بانکها که ارتباط گرفتم، گفت شما ENAMAD را بگیرید، ما این جواز کسب را کاریش میکنیم! که همان ای.نماد هم یک جاهایی به گواهی ثبت مجموعه جواز کسب گیر میدهد)
بهتر ، شرکـت ثبت میکنم!
ممکن است بگویید بهتر من میروم یک شرکت ثبت میکنم. بله، چنانچه شما قصد دارید حقیقتاً مانند شرکـت کارتان را گسترش دهید، راهی جز این ندارید. اما اگر میخواهید کمپانی ثبت بکنید که به شما درگاه پرداخت الکترونیک بدهند، می بایست بدانید که ثبت مجموعه همانا و دردسرهای بعدی همانا. آنقدر مراحل آنقدر قوانین مقررات دارد که پشیمان خواهید شد. من چند ماه پیش جهت ثبت شرکـت به اداره ثبت اسناد مراجعه کردم، شخصی که مسؤول این کار بود گفت: اگر میتوانید کارهایتان را با کمی زحمت بیشتر، بدون ثبت کمپانی انجام دهید، توصیه میکنم شرکـت ثبت نکنید. چون بحث مالیات امثالهم خودش مصیبتی است.
میتوانم از مجموعه ثبت شده دیگران مصرف کنم؟
یک راه برای دور زدن این مانع، این است که از شرکت ثبت شده افراد دیگر که خودشان پرداخت الکترونیک ندارند استفاده بکنید . برخي از دوست ها بودهاند که از یک شرکـت ثبت شده که آشنایشان بوده یک گواهی گرفتهاند از آن طریق اقدام کرده اند که اما این نیز دردسرهای ویِژگزینشه خودش را دارد. (تجربه من برای زمانی بود که بانکها ENAMAD نمیخواستند. الان این ای.نماد اعصاب خردکن است)
من امکان دریافت نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه مستقیم بانک ندارم، به هیچ وجه نمیتوانم پرداخت الکترونیکی داشته باشم؟
چنانچه شما مثل ما حوصله افتادن دنبال این قوانین دست پا گیر را ندارید، میتوانید از درگاههای واسط استفاده بکنید . سایتهایی هستند که به شما مجوز میدهند که شما مشتریانتان را به سایت آنها بفرستید، آنها مشتری را به بانک مورد نظرشان هدایت میکنند و مبلغ را از طرف شما دریافت میکنند نهایتاً مشتری را به سایت شما ارجاع میدهند.
ویژگی ها ی این روش:
– نیازی به طی کردن آن تمام وهله نیست. همین الان درخواست بدهید و معین ات بانکی تصویر کارت ملی و چند معین ه آسان را به آنها بدهید، در عرض چند ساعت درگاه پرداخت شما آماده است!
– قطعا ً لازم نیست وبسایت داشته باشید. وبلاگها هم میتوانند از اینروش استفاده کنند.
– نیازی به تخصص فنی نیست. در سادهترین حالت، آنها به شما یک دکمه میدهند که کافیست کد آن دکمه را در مطلبتان قرار دهید. مشتری با کلیک روی آن به درگاه آنها و پس به بانک منتقل میشود و نهایتاً از طریق ایمیل یا SMS به شما اطلاع داده میشود که مشتری به حساب شما پول واریز کرده .
– اکثر آنها امکانات زیاد جالبی تعبیه کرده اند (مثلاً خیلی هاشان برای تمام نوع سیستم فروشبرخي ماژول رایگان عرضه میکنند که به راحتی به درگاه آنها متصل شوید)
معایب این روش:
– درصد نسبتاً بسياري کارمزد از شما میگیرند. از ۱٫۵ درصد تا ۲٫۵ درصد. (ممکن است بگویید این که درصد بسياري نیست، اما ی تراکنشهایتان زیاد شود، متوجه میشوید که کم هم نیست! مثلاً ی از ۳۰۰ هزار تومان با احتساب ۲.۵ درصد سود، ۷۵۰۰ تومان به آنها میپردازید، آتش میگیرید!!! 🙂
– تسویه حساب از تا چهار روز. پول در اینروش سریعاً به حساب شما نمیآید. بلکه می بایست درخواست واریز بدهید در برخي سایتها تا ۴ روز کاری صبـر کنید تا پول به حسابتان واریز شود.
– مشتری باید یک وهله بیشتر طی نماید . به مفهومبایستی ابتدا وارد وب سایت آنها شود پس وارد درگاه بانک… همین ممکن است جهت گاهي مشتریان که ناشیتر هستند شبهه ایجاد نماید از خرید منصرف شوند.